Tuesday, 2 August 2011

Friday, 15 July 2011

*** my happy family ***



Ni la family saye..... (^_^)

lamenye xupdate blog sy ni.... :)
tp arini simple... nk ltak gmbar family sy je...
bru jer edit nihh... hehehe

Saturday, 25 June 2011

Percaya tak ??

HEHEHE.... saje je nak menambahkan post kat cni... hmmm..., ok.. aku nk citer sumting ni.. korang percaya x air tin "crysanthemum" boleh tenangkan aku time aku tengah tension?? hehehe
kalau korang nak tau, air tu selalu buat aku rase tenang je..... xkisah la korang nak ckp ape kat aku.... giler ke ape ker... HAHAHA ~~ hmmm..., to my frenz terutamanye my "hati" yg bce post ni, kalau saya tgh mrah tu, sila2 kanlah beli air ni yer.... sure jd tenang punyer laaa~~ HAHA



                        ** ni laa air nye **

Thursday, 23 June 2011

MOOD hari ini : SEDIHHHHH........

sdihnyer hari ni...... KENA TINGGAL......!
"hati" saya dah balik kg....... apelah awak ni "hati"...., sanggup awak tinggalkan saya sorang2... huhuhu
nak halang pun dah xleh... so saya kena redha je la kan.... huhuhu
papepun..., saya harap ALLAH memudahkan perjalanan awak.... semoga awak selamat sampai ok..
"""""""""""""S.S.A"""""""""""" (^_^)

Tuesday, 21 June 2011

1st time buat BLOG nih~~~!

HAHAHA...... mcm org gilak jer mlm2 buat blog..... =)
xde keje btul...... kawan2 sy bgtau yg blog ni boleh jd teman kita time kita boring kt hostel.... kn kwn2?? hahaha
ok la... kelas awal esok.... nitez.. =)